Nyheter

2019-12-13

Vår expansionsresa fortsätter och det är med stor glädje som vi välkomnar Erik Rehnfeldt till Kapitalinvest. Erik har 10 års erfarenhet från den finansiella sektorn. Han är certifierad livförsäkringsrådgivare och innehar både InsureSec- och SwedSec-licens.

De senaste åren har han arbetat som investerings- och pensionsrådgivare i eget bolag. Erik har en masterexamen i finans från Stockholms universitet.

Med sin stora erfarenhet och kunskap av finansiell rådgivning kommer han passa väl in i Kapitalinvest. Erik kommer arbeta med företags- och förmögenhetskunder på vårt kontor på Artillerigatan i Stockholm.

Varmt välkommen Erik!


2019-09-18

Det är med stor glädje som vi välkomnar Jonas Ljung som delägare i Kapitalinvest.

Jonas har över 12 års erfarenhet från den finansiella sektorn. Under åren 2007-2012 arbetade han i Storbritannien där han var licensierad och Chartered Member av Chartered Institute for Securities & Investment (CISI) genom Level 6 qualifications (FSA Financial Regulation, Securities och Investment & Risk).

Jonas har arbetat på Deutsche Bank i London där han var Prime Broker åt några av världens största hedgefonder, däribland Paulson & Co, Two Sigma och Magnetar. Dessförinnan arbetade han i olika roller på Tilney, som idag har 55 kontor i Storbritannien och förvaltar över 25 miljarder pund, bl.a. som analys- och investeringsansvarig för del av hedgefonden samt investeringsrådgivare åt institutionella-, företags- och förmögenhetskunder. De senaste åren har han arbetat som investerings-och pensionsrådgivare i eget bolag.

Jonas är utbildad nationalekonom från Umeå universitet. Med sitt stora finansintresse, kunskap och driv kommer Jonas passa perfekt i Kapitalinvest. Tillsammans inleder vi nu en expansionsresa och kommer löpande presentera nya medarbetare.


2019-08-14

Vi är stolta över att kunna meddela att vi har blivit utsedda till Best Long-Term Investment Advisory Firm – Sweden av Acquisition International Magazine!


2018-01-25

Tack serveOffice för förtroendet och tack till alla ni andra som var med och lyssnade på föreläsningen.


2017-11-17

Den första upplagan av Kapitalinvest Invitational. Tack till ATP- och Davis Cup-spelarna Joachim ”Pim-Pim” Johansson, Andreas Siljeström och Filip Prpic som bjöd på bra tennis och alla ni andra som bidrog till en mycket trevlig och lyckad kväll. #proam